Zdravím všechny příznivce táborů pořádaných pod záštitou Spolku ProAktivity,
tímto bych se chtěl osobně vyjádřit k již dříve avizovaným změnám ohledně letošního tábora.

Jak už někteří nejspíše vytušili, naše milovaná teta Markétka se rozhodla dát si letos takovou přestávečku. A když už mluvíme o přestávce, tak se jedná o přestávku dosti radikálního rázu. Teta Markétka po všech těch letech co obětovala svůj drahocenný čas a energii do příprav, organizace a zařizování tábora pro Vás, milé děti, letošní tábor jako takový, vynechá úplně. Leč, nevěště hlavy své, nýbrž hleďte k novým zážitkům a dobrodružstvím zpříma, neboť já, jakožto nový vůdce stádečka, které letos vyjede na tábor, jsem byl velice promyšleně, systematicky a utajovaně připravován na převzetí této vznešené funkce. Věk už na to mám a prý se s námi letos chystají samí hodní táborníci, kteří z mé sladké premiéry neudělají peklo ( 😀 ).

V týmu vedoucích také dochází k několik změnám. Nejen teta Markéta potřebuje načerpat čerstvé síly, ale loučí se s námi i teta Lenka a teta Renča. Opět netřeba zoufat, teta Lucka i Radek nadále zůstávají a k tomu se naše skupinka současně rozšíří o známou tvář z předchozích let a o nové tváře přinášející svěží vítr. Kdo, kdy a jak se dozvíte v pravý čas, tudíž nás nepřestávejte sledovat zde a na facebookových stránkách Spolku ProAktivity.

Z výše uvedeného také vyplývá, že přihlašování a veškeré záležitosti s tím spojené půjdou za mnou a já už se nemohu dočkat toho, až se mejlová schránka začne plnit přihláškami.

Nechť započne přihlašování.

A co vás tedy letos čeká na táboře? Nová originální celotáborová hra, spoustu sportování, ale i her, které potrápí vaše mozkovny. Dále koupačky, diskotéky, táboráky a hlavně spousta nikdy nekončící zábavy! Zázemí již 2x odzkoušené a věřím, že i spoustě zájemcům již dobře známé. S tím se pojí také čerstvý vzduch a lahodná voda z místního pramene.

Přihlášky stahujte ZDE a posílejte buďto písemně na adresu našeho spolku nebo elektronicky na e-mail.

Pozor, zálohu 1000 Kč je nutné zaplatit do konce března, a doplatek dále do konce května. Další důležité informace zde na našem blogu budou určitě postupně zveřejňovány a také vždy zaslány na kontaktní e-mail zástupce dítěte.