Tak se nám to modlení za příznivou předpověď vyplatilo. Oni nás sice uklidňovali už v pátek z bochořského letiště a říkali: „Nebojte, v sobotu v Tovačově pršet nebude!“ Jenže když vám dva dny předtím prší a vy máte hrát na venkovním hřišti, tak vždycky je tam to „co když“ …

A i když sobotní ráno nebylo až tak přívětivé – obloha byla zamračená, tak dopoledne vykouklo sluníčko a bylo krásné jarní počasí po celý den. Asi ti kluci na letišti opravdu ví, co říkají 🙂

První příchozí ženy a dívky byly určené jako kapitánky a ostatní hráči si následně vylosovali svůj tým. Nikdo dopředu tedy nevěděl, s kým bude hrát, a o to větší bylo napětí, jak to dopadne. No jak? Dobře to dopadlo! Hrálo se stylem „každý s každým“ a bodové hodnocení a skóre určilo toto pořadí:

1. místo: Terezka Pospíšilová, Honza Bouchal, Jan Meny Třasoň, Marek Matula a Martin Sapík.

2. místo: Nickuš Seifriedová, Sabča Kohnová, Sára Kohnová, Jan Hanzlík, Jan Pečenka.

3. místo: Lenka Nováková, Ondra Rybka, Radek Dostál, Marek Hanzlík a Vláďa Kosek.

Statistika volejbalového turnaje:

• šest týmů

• 31 hráčů

• 10 žen

• 21 mužů

• nejmladší účastnici bylo 14 let

• nejstarší účastník oslavil 51 narozeniny

• jedna oslavenkyně 18tých narozenin v den konání turnaje 🙂

• žádný zraněný

Děkujeme sponzorům za odměny pro vítěze i ostatní účastníky a za podporu sportu v našem městě. Obrázky zde: http://bit.ly/1NwDnKa  nezmenšené originály zde: http://bit.ly/1VcDJNW

Markéta Hajduková