Letní tábor 2016 je tady!

Tímto hlásíme spuštění přihlášek.

Finišujeme torzo celotáborové hry, strukturu oddílů a jejich kapacity a dospěláci se již nyní připravují na nervy drásající týden, při kterém nasadí vlastní životy při péči o vaše ratolesti 🙂
Vydejte se s námi na exkluzivní zaoceánskou plavbu a nebudete zklamáni! Plavba je určena pouze náročným klientům ve věku 10 až 15 let. Čeká nás bezpočet zábavy, festivaly, koncerty, sportovní události, nezapomenutelné zážitky, velkolepé pláže, korálové útesy, a to vše prakticky nonstop.
Letošní program je pro nás velkou výzvou. Uspokojit náročné klienty na exkluzivní zaoceánské plavbě na 100% nebude jistě hračka. Ale my tuto výzvu přijímáme. Budeme vás hýčkat, rozmazlovat a určitě se budete mít jako v bavlnce.
A proč se s námi na plavbu vydat?Zde najdete Sedm důvodů proč:
  1. Máme bohaté zkušenosti!
  2. Máme kvalitní zázemí!
  3. Máme zkušené vedoucí!
  4. Máme kvalitní program!
  5. Máme spokojené děti 🙂
  6. Máme spokojené rodiče!
  7. Máme sílu to všechno zvládnout!