Ahoj, ahoj,

vzhledem k veliké spokojenosti všech účastníků našeho loňského tábora jsme se rozhodli, že do toho letos půjdem ZASE! Ano, teta Honza a jeho parta skvělých vedoucích se opět hlásí do služby, aby Vašim milovaným ratolestem připravili nevšední a nezapomenutelné zážitky z letních prázdnin. Pro rok 2018 jsme se rozhodli opět upravit věkové hranice a opět se tímto otevíráme i pro ty nejmenší a nesmírně se těšíme, až si zase zadovádíme.

Již včera večer jsme na naší oficiální facebookové skupině spustili přihlášky. Bude to velkolepé, grandiózní a úchvatné, ostatně jako vždy! Již 4. rokem se vracíme do těch nejjižnějších končin Moravy, a to konkrétně do RS Borovina u Podhradí nad Dyjí. Zázemí dobře známe, z chatek do jídelny trefíme poslepu, vodu z místní studánky poznáme po chuti a s panem provozovatelem máme výborné vztahy.

Na co všechno se můžete těšit? Samozřejmě jako každý rok jsme pro vás vymysleli a připravili zcela novou originální celotáborovou hru! Letos to bude opravdu pecka, tak si to rozhodně nenechte ujít. A téma? Jak už napovídá plakát z dílny našeho dvorního grafického designera a oblíbeného vedoucího Radka, bude se jednat o fantastická až mystická dobrodružství odehrávající se ve veškerých končinách „známého“ světa. Bude třeba vybojovat spoustu bitev, rozluštit kupu záhad a hádanek a přechytračit nejednoho rozumbradu. Ale určitě si najdeme čas na nějakou tu koupačku v námi zbožňovaném bazénku, „mecheche“ u táboráků či diskotéky pod otevřenou oblohou. To vše a mnohem více, což, jak jistě chápete, nemohu v tuto chvíli vyzradit, pro vás máme přichystáno a věřte tomu, že o zážitky a dobrodružství nebude nouze!

Zůstaňte s námi, protože pro vás hodláme rozkrýt ještě další novinky a změny pro letošní tábor a posílejte přihlášky, místa budou rychle mizet!

Moc se těšíme na staré i nové tváře, zatím se opatrujte,
Váš teta Honza

Přihlášky stahujte ZDE a posílejte buďto písemně na adresu našeho spolku nebo elektronicky na e-mail.