Termín:

100 dětí

Pro děti :

od 7 do 15 let

Táborům se věnujeme již od roku 2009. Od té doby jsme vystřídali několik lokalit, proto kdo s námi jezdí pravidelně, má možnost poznávat různé kouty a krásy naší země a Slovenska, a přitom prožívá léto s partou, kterou už moc dobře zná a ví co od ní očekávat. Důkazem toho jsou táborníci, kteří jsou nám věrni již od našich počátků. Spousta dětí nám vyrostla před očima a tak moc chtěli jezdit na naše tábory, že jsme si z nich vychovali vedoucí a instruktory.

Naše tábory jsou vždy koncipovány tak, aby se všichni účastníci zájezdu bavili po celou dobu. Klademe velký důraz na individuální přístup a vždy hledáme společné řešení tak, aby byly všechny strany spokojeny.

Jsme nezisková organizace lidí, která na táborech vyrostla a chce své cenné zkušenosti předávat dále. Tábor chystáme ve svém volném čase a účastastníme se jej v rámci svých dovolených, a to bez nároku na honorář. Veškeré finanční prostředky z přihlášek jdou výhradně na zabezpečení chodu tábora, obnovu a nákup vybavení a materiálu, a také na odměny a cenné výhry pro Vaše děti.

dobyvatele (malicky)

Termín: