Těch teplých dní nám v letošním roce už moc nezbývá, a tak vám přinášíme krátký report a fotogalerii z letošního tábora. Snad vás zahřejí alespoň u srdíčka.

Táborový ročník 2018 se opět nesl v duchu změn. Rozšířili jsme kolektiv vedoucích, nastavili větší kapacity pro účastníky, po delší pauze znovu otevřeli dveře pro ty nejmenší a k tomu všemu jsme si dali jeden den navrch. Co se však nezměnilo byl elán, s kterým jsme přistoupili k tomu, abychom všem zúčastněným udělali hromadu nezapomenutelných zážitků.

A co že jsme to všechno za těch 9 dní prožili… ?

V sobotu jsme se přesunuli našim transportem do království Aldar, které bylo v té době zmítáno nepokoji po tragickém úmrtí starého vladaře. Děti byly přiřazeny do družin potomků zesnulého krále a měly za úkol využít veškerého svého potenciálu a schopností k tomu, aby právě jejich vůdce družiny usedl v neděli na trůn. K tomu jim měla pomoci přízeň místního obyvatelstva, kterou si vysloužily za překonávání všemožných zkoušek, plnění hlavolamů a zdolání překážek.

Nejdříve děti čekal Temný hvozd, kde musely přežít v prastarém lese v příbytcích postavených vlastním úsilím a utkat se s hady. Dále se družiny brodily bažinami a zápasili ve vodách v Mokřadech. Následovala výprava do Zakletých ruin a do Ohňové země, kde bylo zapotřebí skolit draka. Neméně jednoduché to družiny měly i v Magických pláních, kde musely rozhřešit prastará zaklínadla, a nakonec i v hlavní osadě Borovina, kde je čekal pošťák, filmový festival a rozhřešení individuální výzvy. Ta měla v konečném důsledku nemalý vliv při součtování celotáborové hry. Všichni, kteří se do této individuální výzvy zapojili, projevili neobyčejnou urozenost srdce, a proto byli náležitě odměněni.

Do toho všeho zápolení jsme si stihli i zadovádět v bazénku, zatrsat na diskotékách, zazpívat u táboráku a opéct buřty. Království Aldar našlo zpět svůj ztracený mír a my se tak mohli v neděli vrátit ke svým rodičům, prarodičům, tetičkám, strýčkům, partnerům a dětem.

Fotogalerie ZDE

Tak zase za rok!

Váš Teta Honza & tým 🙂

PS: Ještě připravujeme krátký film s bonusovými materiály, proto zůstaňte s námi!