Něco málo o naší paní instruktorce, která nás v  kurzech „korálkování“ učí, jak na to.

Jmenuje se Veronika, na webu a chatu se většinou objevuje pod přezdívkou Vercini (chcete-li vyslovovat, tak jako [Verčíny]). Povoláním je středoškolská učitelka 🙂 Jejím oborem je matematika a deskriptivní geometrie 🙂 brrr! by řekl laik a poodstoupil by s respektem 🙂
Nicméně tato šikovná mladá dáma v sobě skrývá neuvěřitelnou zálibu a tím je výroba různých šperků – ketlováním,  výroba šitých šperků, tzv. beadweaving a drátovaných šperků technikou zvanou wire wrapping. A ještě neuvěřitelnější je, že nás to všechno chce naučit a má velkou trpělivost nad naší nešikovností. Teda pardóóón!, teď mluvím jen a pouze za sebe, protože slečny a maminky, které náš kurz již navštívily, jsou velmi šikovné a nešikovná jsem snad jen já. Ale Verča má obrovskou trpělivost a chuť nás to naučit.

Něco málo o ní a hlavně velmi mnoho o její neuvěřitelné tvorbě najdete na stránkách Handmade by Vercini  a nebo na stránkách facebooku.