Prázdniny se kvapem blíží. Kdo ještě váhá, zda je s námi strávit na týdenním pobytu, tak ať se více nerozmýšlí. Zůstávají nám pouze tři volná místa!!!

Dospěláci se již nyní připravují na nervy drásající týden, při kterém nasadí vlastní životy při péči o vaše ratolesti 🙂 Letošní program je pro nás velkou výzvou. Uspokojit náročné klienty na exkluzivní zaoceánské plavbě na 100% nebude jistě hračka. Ale my tuto výzvu přijímáme. Budeme vás hýčkat, rozmazlovat a určitě se budete mít jako v bavlnce.
Čeká nás bohaty organizovaný i neorganizovaný program jako jsou denní animace a soutěže pro děti, večerní zábava na diskotéce a hudební či divadelní show. Naše loď má množství sportovišť (běžecký ovál, posilovnu, venkovní bazén, multifunkční hřiště pro tenis, basketbal či fotbal).
Stravování na lodi je během plavby řěšeno mnoha způsoby, můžete jíst pod širým nebem, k dispozici je elegantní restaurace, ale pro náročné klienty zařídíme i noblesních privátní jídelnu.
Na lodi jsou pasažéři ubytováni v kajutách. Každá loď nabízí více typů kajut, které se liší svou polohou na lodi, vybavením a rozměry. Každá kajuta se snaží navodit atmosféru plnou hýčkání a lenošení.
Výhled na moře je samozřejmostí a v kombinaci se západem slunce si budete připadat jako v ráji!
Promo video k táboru zde: